hello

Sunt Ovidiu Paris, videograf nuntă, pasionat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniu.

În urmă cu 7 ani, am început să filmez nunți pentru prieteni și familie, din pură plăcere și pasiune pentru filmare.

Cu fiecare eveniment la care am participat, am înțeles cât de mult înseamnă această zi pentru cupluri și cât de important este să înregistrez aceste momente unice.

Am decis să îmi transform pasiunea într-o carieră și am învățat cât mai multe despre videografie și fotografia de nunți.

Astăzi, sunt fericit să pot spune că fac ceea ce îmi place cu adevărat și că am avut oportunitatea de a fi parte din povestea multor cupluri în ziua nunții lor.

Ceea ce îmi place cel mai mult în acest domeniu este faptul că pot face parte din momente unice și autentice, care nu se vor mai întoarce și pot crea un video de nuntă care să aducă mirilor amintiri de neuitat.

Cu fiecare proiect la care lucrez, îmi doresc să surprind fiecare moment important și să creez un film care să reflecte atmosfera zilei respective.

Îmi place să lucrez îndeaproape cu cuplurile pentru a înțelege stilul lor și pentru a crea un film de nuntă care să reflecte personalitatea lor și să le aducă amintiri frumoase pentru totdeauna.

Fiecare cuplu are o poveste diferită și o personalitate unică, iar misiunea mea este să surprind momentele lor speciale și să creez un film de nuntă care să reflecte emoțiile și personalitatea lor.

Am echipament de ultimă generație și lucrez cu cea mai recentă tehnologie pentru a asigura o calitate superioară a imaginii și a sunetului în fiecare proiect.

Pe lângă pasiunea pentru filmare, îmi place să creez o relație apropiată cu fiecare cuplu cu care lucrez și să fiu alături de ei în ziua nunții lor.

Încerc să le ofer o experiență plăcută și fără stres și să le fac să se simtă încrezători în munca mea.

Sunt mereu disponibil pentru întrebări sau sugestii și îmi place să împărtășesc idei și să lucrez împreună pentru a crea un film de nuntă perfect.

Dacă sunteți interesați să discutați mai multe detalii despre filmarea evenimentului vostru sau aveți întrebări suplimentare, vă invit să mă contactați și să ne cunoaștem mai bine.

Scroll to Top